Meci amical CS Micul Print Braila – SahClub Galati

De 27 Februarie 2011, 20:02 Sport
Duminica  la sediul clubului Micul Print a avut loc meciul tur dintre echipele CS Micul Print -reprezentat de dl.Preda Iulian si Sah Club Galati- reprezentat de dl.Galea Lucian. Aceasta prima intalnire asteptata cu mare interes s-a incheiat cu rezultat asteptat in  favoarea echipei din Galati cu scorul de 6-2.Ritmul de joc a fost de 1ora si 1minut. Media civ a echipei Micul Print a fost de 1284 pct iar pt echipa din Galati de 1291 pct. Cel mai tanar participant a fost Cialacu Edward de 5 ani si cateva luni care a si castigat partida jucata cu Poclit Daniel de 7 ani.

Media de varsta a fost oarecum egala ( 9 ani) cu un usor avantaj pt echipa Micul Print. La prima masa Coticeru Dragos cat.I 1612 cu albul a jucat cu Halip Alexandru cat.II 1451civ s-a incheiat remiza intr-o  pozitie mai buna pt Dragos dupa ce a trecut pe langa un atac prin descoperire si castiga Dama adversarului. La masa 2 au jucat Chiujdea Cristi cat.II 1350 civ cu Axin Andrei cat.II 1427.Dupa o partida echilibrata s-a ajuns intr-un final cu pion in plus pentru Andrei care a fructificat avantajul obtinut. La masa 3 au jucat Dumbrava Iulian NC 1201 cu Cialacu Alexandru cat.II 1438civ punct obtinut dupa aproape 1ora de joc de Alexandru.La masa 4 au jucat Trimbitaru Cornelia cat.II 1303civ cu Florea Anca NC 1207.Cu avantaj material pe tabla pentru Cornelia dar aflandu-se in criza de timp partida s-a incheiat remiza. Masa 5: Risnoveanu George NC1201 (Micul Print) – Florea George NC1201 0-1 dupa o partida jucata in ritm de blitz. Masa 6: Samuila Rares NC 1201 (Micul Print) – Lepadatu Teodor NC1201 0-1 .

Jucatorul nostru s-a aflat la primul lui concurs de acest gen si vine dupa o pregatire de cateva saptamani.Cu toate acestea a tinut foarte bine partida,a folosit aproape toata ora pt gandire dar a facut o greseala pe final si punctul a revenit jucatorului galatean.Rares este un jucator foarte talentat si de perspectiva. Masa 7:Dragomir Robert NC 1201 (Micul Print) – Prisecaru Vlad NC1201 1-0 .Un punct foarte valoros obtinut de Robert care s-a concentrat foarte bine in timpul partidei,a jucat fara greseala si a castigat partida  dupa o aparare tenace a adversarului sau. Masa 8:Poclit Daniel (Micul Print) NC1201 – Cialacu Edward NC 1201  0 – 1.De mentionat ca fratii Florea (Anca si George)au fost transferati in aceasta iarna de la CS Micul Print la Sah Club Galati.  Cei 16 sportivi au jucat in cele mai bune conditii de iluminat,liniste,caldura iar parintii au fost incantati de atmosfera creata.

Pentru meciul retur care se va disputa pe 5 martie cu siguranta vom obtine mai multe puncte.  

sursa: Micul Print Braila


 

Autor 27 Februarie 2011, 20:02 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate