Masuri speciale la meciul CF Braila - Steaua

De Frimu Ghinea 20 Martie 2013, 22:09 Sport
Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor, sâmbătă, 23 martie a.c., la meciul de fotbal dintre C.F. Brăila şi Steaua Bucureşti.
 
Amicalul dintre cele două echipe se va desfăşura la Stadionul Municipal Brăila, cu începere de la ora 13.00.Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei, Jandarmeria Brăila recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanÅ£ilor la această competiÅ£ie sportivă.De asemenea, este interzisă afiÅŸarea de inscripÅ£ii care incită la ura naÅ£ională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ÅŸi la violenţă.         

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
 
Astăzi, începând cu ora 09.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a avut loc Şedinţa de cooperare cu forţele de ordine participante, în cadrul căreia s-au discutat măsurile ce trebuie adoptate pentru evitarea aspectelor negative ce se pot înregistra înaintea, pe timpul şi după desfăşurarea meciului de fotbal.

La această întâlnire au participat reprezentanţi I.PJ. Brăila, I.S.U. Brăila, Poliţia Locală, de la societatea de protecţie şi pază cu care organizatorul a încheiat contract de prestări servicii, dar şi delegaţi ai C.F. Brăila.

 

Autor Frimu Ghinea 20 Martie 2013, 22:09 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii