Presedintele COSR, Alin Petrache, participa la maratonul cu scop caritabil Wings for Life World Run - cursa de la Bucuresti

De Redactia 13 Martie 2015, 08:56 Sport

ambasadori maraton caritabilIn Sala Amfiteatru din cadrul sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a avut loc prezentarea celei de a doua editii a maratonului cu scop caritabil Wings For Life World Run, al carui start se va da pe 3 mai a.c., la aceeasi ora, in 35 de locatii din intreaga lume.

Cursa din Bucuresti va incepe la ora 14.00, iar celor opt ambasadori locali, care promoveaza editia din acest an a competitiei, li s-a alaturat Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, in calitate de invitat special.

Cei opt ambasadori, Mihaela Radulescu, George Balta, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Rosu, Paul Dicu si Alexandru Corneschi, se vor stradui ca la startul maratonului sa adune cat mai multi participanti. Toate fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi directionate catre cercetarea afectiunilor maduvei spinarii, scopul fiind gasirea cat mai grabnica  a solutiilor pentru vindecarea acestora.

La editia de anul trecut a maratonului Alin Petrache a participat din pozitia de presedinte al Federatiei Romane de Rugby (FRR) si a alergat 12 km pentru George Balta, fostul rugbyst, acum ambasador al competitiei, care, in 2006, a suferit un accident chiar pe teAlin Petracherenul de joc si de atunci a ramas imobilizat intr-un scaun rulant. Din postura de presedinte al COSR, Alin Petrache nu numai ca va alerga din nou pentru "cei care nu pot", dar a promis ca va face tot posibilul sa aduca cat mai multi campioni si medaliati olimpici la startul Wings For Life World Run Bucuresti.

"Inca de pe acum pot spune ca in aceasta sala (n.r. - Sala Amfiteatru a Casei Olimpice) exista deja trei medaliate olimpice (n.r. - Laura Badea, campioana olimpica la floreta la Atlanta in 1996, Ionela Tirlea, medaliata cu argint olimpic la 400 m garduri la Atena, in 2004, si Violeta Beclea Szekely, medaliata cu argint la 1500 m la JO de la Sydney din 2000) care vor fi prezente la startul maratonului din 3 mai. Alaturi de ele sper sa alerge un numar record de medaliati olimpici", a precizat presedintele COSR.

Va puteti inscrie pe
www.wingsforlifeworldrun.com<http://www.wingsforlifeworldrun.com>, pana la data de 26 aprilie, iar daca va inscrieti pana pe 15 martie, numarul de
concurs va fi personalizat cu prenumele tau.

 

Autor Redactia 13 Martie 2015, 08:56 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii