Juniorii au pedalat la Brăila, duminică, 17 aprilie 2016

De Redactia 18 Aprilie 2016, 22:36 Sport

concurs juniorii pedaleazaPeste 50 de copii au participat duminică, 17 aprilie, în parcarea centrului comercial Brăila Mall, la cea de-a şasea ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă „Juniorii Pedalează”, organizat de Asociaţia Bike Work. Astfel, copiii prezenţi, cu vârstele cuprinse între 6 şi 14 ani, susţinuţi de părinţi şi organizatori, au parcurs, pe bicicletă, un traseu care a cuprins mai multe tipuri de obstacole precum: mersul printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste, trecerea printr-un mini-sens giratoriu, travesarea unui balansoar şi multe altele. În final cei mai îndemânatici şi rapizi dintre ei au fost răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi numeroase produse oferite de sponsori.

„Am reuşit şi de această dată să desprindem copiii de tehnologia modernă arătându-le prin intermediul unui concurs plin de obstacole care le-au pus la încercare îndemânarea în mânuirea bicicletei, frumuseţea socializarii între cei care împărtăşesc aceeaşi pasiune şi bucuria unei zi frumoase plină de soare şi râsete de copii. Copii plini de voie bună şi determinare pentru câştigarea primelor poziţii ale podiumului au trăit cu emoţie extragerea la tombolă a marelui premiu, o bicicletă, oferită de sponsorii evenimentului, dar şi anunţarea fiecărui câştigator în parte”, a spus Loredana Cataramă, membru în cadrul Asociaţiei Bike Works.

De altfel, clasamentele pe categorii de la această ediţie a concusului de îndemânare pe bicicletă pentru copii Juniorii Pedaleaază pot fi consultate pe site-ul de concurs, juniorii.bikeworks.ro.

A şasea ediţie a concursului „Juniorii pedalează”, de la Brăila, a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall, UVSAR, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, Top Media şi Valentin Baly. Sponsori au fost: Carrefour, Hervis Sports, Sprint, Daily Pub Galati, BBB, Continental, Muc-off, Giplast şi King Models Management. Parteneri media ai concursului au fost Rock Fm şi Freerider.ro.

Asociaţia Bike Works va organiza şi la Galaţi, pe 8 mai, o nouă ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii Juniorii Pedalează

Asociaţia BikeWorks

 

Autor Redactia 18 Aprilie 2016, 22:36 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii