Juniorii au pedalat la Brăila, duminică, 17 aprilie 2016

De Redactia 18 Aprilie 2016, 22:36 Sport

concurs juniorii pedaleazaPeste 50 de copii au participat duminică, 17 aprilie, în parcarea centrului comercial Brăila Mall, la cea de-a ÅŸasea ediÅ£ie a concursului de îndemânare pe bicicletă „Juniorii Pedalează”, organizat de AsociaÅ£ia Bike Work. Astfel, copiii prezenÅ£i, cu vârstele cuprinse între 6 ÅŸi 14 ani, susÅ£inuÅ£i de părinÅ£i ÅŸi organizatori, au parcurs, pe bicicletă, un traseu care a cuprins mai multe tipuri de obstacole precum: mersul printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste, trecerea printr-un mini-sens giratoriu, travesarea unui balansoar ÅŸi multe altele. În final cei mai îndemânatici ÅŸi rapizi dintre ei au fost răsplătiÅ£i cu diplome, trofee, medalii ÅŸi numeroase produse oferite de sponsori.

„Am reuÅŸit ÅŸi de această dată să desprindem copiii de tehnologia modernă arătându-le prin intermediul unui concurs plin de obstacole care le-au pus la încercare îndemânarea în mânuirea bicicletei, frumuseÅ£ea socializarii între cei care împărtăşesc aceeaÅŸi pasiune ÅŸi bucuria unei zi frumoase plină de soare ÅŸi râsete de copii. Copii plini de voie bună ÅŸi determinare pentru câÅŸtigarea primelor poziÅ£ii ale podiumului au trăit cu emoÅ£ie extragerea la tombolă a marelui premiu, o bicicletă, oferită de sponsorii evenimentului, dar ÅŸi anunÅ£area fiecărui câÅŸtigator în parte”, a spus Loredana Cataramă, membru în cadrul AsociaÅ£iei Bike Works.

De altfel, clasamentele pe categorii de la această ediÅ£ie a concusului de îndemânare pe bicicletă pentru copii Juniorii Pedaleaază pot fi consultate pe site-ul de concurs, juniorii.bikeworks.ro.

A ÅŸasea ediÅ£ie a concursului „Juniorii pedalează”, de la Brăila, a fost organizată de AsociaÅ£ia Bike Works în parteneriat cu Brăila Mall, UVSAR, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, Top Media ÅŸi Valentin Baly. Sponsori au fost: Carrefour, Hervis Sports, Sprint, Daily Pub Galati, BBB, Continental, Muc-off, Giplast ÅŸi King Models Management. Parteneri media ai concursului au fost Rock Fm ÅŸi Freerider.ro.

AsociaÅ£ia Bike Works va organiza ÅŸi la GalaÅ£i, pe 8 mai, o nouă ediÅ£ie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii Juniorii Pedalează

Asociaţia BikeWorks

 

Autor Redactia 18 Aprilie 2016, 22:36 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii