Cupa Viva, editia I - Tenis 10

De Alexandrina Iordache 25 Septembrie 2013, 00:55 Sport
În data de 21 septembrie 2013, SCOALA DE TENIS VIVA Galati a organizat Cupa Viva, editia I – Tenis 10. Tenis 10 este un sistem implementat în cluburi sportive din întreaga tara si are la baza principiile promovate de ITF prin campania "Play & Stay - Serve, Rally, Score".

Rachetele mai usoare, mingile depresurizate si lente, care nu sar mult, terenurile mai mici si minifileurile sunt câteva din elementele care definesc acest sistem.

Competitia sportiva, dedicata copiilor cu vârste cuprinse între 4 si 10 ani, s-a desfasurat pe 3 niveluri diferite: rosu, portocaliu si verde. În functie de vârsta si de pregatirea sportiva, fiecare din cei 32 de participanti a putut juca la una din cele 3 categorii potrivite lor, pentru a-si disputa primele locuri.

Finalistii la cele 3 categorii au fost:
- Nivelul rosu: Andrei Ariton (locul I) si Rares Rugina (locul II)
- Nivelul portocaliu: Mara Iamandi (locul I) si Ada Tecuta (locul II)
- Nivelul verde: Robert Bancila (lovul I) si Mircea Tenea (locul II)

De asemenea, pe terenurile de tenis ale Viva Sport Club s-a desfasurat, in perioada 13-17 septembrie 2013, Cupa Prieteniei – Termaexim, o competitie dedicata seniorilor practicanti ai sportului alb.

Clubul Viva Sport Club informeaza iubitorii tenisului ca vor putea continua sa îl practice si în sezonul invernal 2013-2014 pentru ca înscrierile în programul de balon cu aer încalzit, ce acopera 2 terenuri de tenis, sunt deschise.


 

Autor Alexandrina Iordache 25 Septembrie 2013, 00:55 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate