Cupa Primăverii la hochei pe gheață, Brăila, 24 februarie 2018

De A.Frangu 22 Februarie 2018, 14:11 Sport

afis hocheiSâmbătă, 24 februarie 2018, începând cu ora 11, pe patinoarul artificial din Grădina Mare din Brăila, se desfășoară Cupa primăverii la hochei pe gheață. Turneul se adresează echipelor de copii – fete și băieți – la categoriile de vârstă U8 și U10. Evenimentul este organizat de Federația Română de hochei pe gheață, Primăria Municipiului Brăila - Consiliul Județean Brăila, SUPAGL Brăila - Asociația Clubul sportiv „Sport-Plus” Brăila.

Și-au anunțat participarea 14 echipe U8 și U10: 5 echipe de la CSM Dunărea Galați, 2 echipe de la ASC Corona Brașov, 2 echipe de la Husky București, 2 echipe de la Sport Plus Brăila și 3 echipe de la Viitorul Hocgeist împreună cu Olimpia Ploiești. Vor fi câte 7 echipe la cele două categorii de vârstă, U8 și U10, conform organizatorilor vor evolua pe gheață 150 de mici hocheiști.

FRHG va suporta costurile cu transportul și masa pentru echipele participante. La prima ediție a Cupei Primăverii, FRHG va premia fiecare club participant cu câte cinci rânduri de echipament complet de hochei pe gheață (patine, apărători, pantaloni, umerar, cotiere, mănuși, căști). În total, FRHG va acorda 30 de rânduri de echipament de hochei pe gheață complet.
De asemenea, FRHG va acorda fiecărui sportiv medalie de participare și câte o Cupă a Primăverii fiecărui club participant.

Intrarea liberă

 

Autor A.Frangu 22 Februarie 2018, 14:11 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii