Campionatului National de Minifotbal, editia a VII-a

De A.Frangu 04 Iulie 2013, 09:11 Sport
La finalul acestei săptămâni la Hunedoara va avea loc cea de-a VII-a editie a Campionatului National de Minifotbal la care vor participa cele mai bune 20 de echipe din cele peste 2.000 înregistrate în întreaga tară.

În urma tragerii la sorti echipele calificate în această fază a competitiei au fost repartizate în 4 grupe:
- Grupa A (Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova, Railex Suceava, Dolce Vita Târgu Jiu)
- Grupa B ( Fortuna Buzău, Juventus Sibiu, Ros Albastrii Satu Mare, Pandurii Târgu Mures, Dorally Mall Constanta)
- Grupa C (Lis Affair Tomesti Iasi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman, Otelul Galati, Phoenix Hunedoara)
- Grupa D (Mav Glissando Timisoara, AS Vispesti 2010 Ploiesti, Smart Baia Mare, ABC United Bucuresti, Old School Football Arad).

Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă se vor califica în sferturile competitiei, pentru ca în cursul zilei de duminică să se desfăsoare semifinalele, finala mică si finala.

Anul aceste printre jucătorii de minifotbal care se vor afla pe teren se numără pe de o parte si fosti fotbalisti care au evoluat la echipe de traditie, cum ar fi Petre Marin, Adrian Pitu, Gigel Coman, Bogdan Onut, Ciprian Mozacu, Adrian Neaga, Stelian Carabat, Leonard Naidin sau Mihai Gurită, iar pe de altă parte inclusiv componenti ai echipei nationale de minifotbal, triplă campioană europeană, Cristian Popa, Nicolae Constandana, Miroslav Nicolin, Sorin Ghiut, Călin Pantelimon, Mircea Popa si Călin Trohin. Prezenta tuturor acestor jucători va contribui la un spectacol total asteptat de toti fanii minifotbalului din România.

Tot o premieră pentru minifotbalul românesc este si transmiterea în direct a meciurilor din cadrul Campionatului National de Minifotbal de către postul national GSP TV, după următorul program: vineri de la ora 14.00, sâmbătă de la ora 11.00 si duminică de la ora 12.00.

La acest eveniment va lua parte si presedintele federatiei internationale de minifotbal, Filip Juda, alături de alti invitati din federatiile nationale de pe bătrânul continent interesati să urmărească la lucru pe cei mai buni jucători pe care vor avea posibilitatea să-i regăsească si în lotul echipei nationale de minifotbal a României care în această toamnă va participa la miniEURO Greece 2013.

Partenerii Campionatului National de Minifotbal sunt: Joma, SMG, Artimex Sport, Infinity Trophy si Agerpres.


 

Autor A.Frangu 04 Iulie 2013, 09:11 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii