Polițiști brăileni participanți la Campionatul de atletism și cros al M.A.I.

De IPJ Braila 21 Iunie 2017, 07:29 Sport

Ministerul Afacerilor Interne a organizat cea de-a 28-a ediție a Campionatului de atletism și cros – etapa finală, în perioada 13-16 iunie a.c., în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. La competiție au participat 180 lucrători ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară, câștigătorii primind medalii și diplome.

În clasamentul pe arme, locul 1 a fost obținut de lotul Departamentului pentru Situații de Urgență, locul 2 de cel al Poliției Române, locul 3 de Jandarmeria Română, locul 4 de Aparatul Central al Ministerului și locul 5 de Poliția de Frontieră Română.

Proba de atletism s-a desfășurat pe categorii de vârste: bărbați (- 35 ani, 35-45 ani, + 45 ani) și femei (-30 ani, + 30 ani) și au constat în:
- femei: 60 metri viteză, 800 metri rezistență și săritura în lungime
- bărbați: 100 metri viteză, 1.500 metri rezistență, săritura în lungime și aruncarea greutății (greutate de 7,240 kg)


De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, au concurat agentul principal de poliţie Fromea Mihaela, la săritura în lungime, categoria - 30 ani, agent-şef principal de poliţie Costea Jan, la aruncarea greutăţii, categoria + 45 ani, ambii obţinând locul al V-lea, şi agent şef adjunct de poliţie Smeu Ionuţ, la categoria   – 30 de ani, ocupând locul al VII-lea, la această categorie participând 18 candidaţi.

 

Autor IPJ Braila 21 Iunie 2017, 07:29 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii