Camelia Potec vine la Campionatele Nationale ale României

De AmosNews 31 Martie 2011, 23:03 Sport
Viorel Paunescu, presedintele Federatiei Române de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM), a declarat ca întreaga activitate a forului national se axeaza pe îndeplinirea baremurilor pentru Campionatele Mondiale si Jocurile Olimpice.

''Întreaga activitate a federatiei este axata în aceasta perioada, pe îndeplinirea baremurilor pentru Mondiale de la Shanghai (16-31 iulie) si pentru Jocurile Olimpice de vara de la Londra 2012'', a declarat Paunescu cu prilejul Adunarii Generale a forului national, desfasurata la Hotelul ''Intercontinental'' din Bucuresti.

În continuare, el a precizat: ''La adunarea generala a fost efectuata o analiza a nivelului de pregatire. Sigur, nu se pune acum problema ca unul dintre sportivii din tara noastra sa obtina titlul de campion mondial, însa vrem sa obtinem baremurile si pentru Shanghai, cât si pentru Londra. Am facut o analiza a bugetului, ce s-a întâmplat în anul trecut, unele lucruri bune, unele lucruri rele. Sigur si natatia este la nivelul la care se afla economia nationala. Trebuie sa vedem ce este cu sportul românesc în general, când nu este o preocupare prea mare a oamenilor politici pentru acest domeniu''.

În legatura cu sportiva Camelia Potec, presedintele FRNPM, a spus: ''Camelia Potec se pregateste, o sa vina acum la Campionatele Nationale ale României. Eu o încurajez pe aceasta sportiva care a obtinut performante foarte mari pentru România''.

Viorel Paunescu a mentionat ca lipsa unor bazine si a unor conditii de pregatire, afecteaza profund natatia din tara noastra. Pe de alta parte, el a spus ca nu mai exista activitatea de depistarea a altor tineri pentru viitor.

Stefan Iamandi, secretarul general al Federatiei, a precizat ca înotatoarea Camelia Potec a participat recent la Campionatele Internationale ale Frantei si peste câteva zile va lua startul la Campionatele Nationale ale României în bazin acoperit, de la Pitesti (în perioada 13-17 aprilie).


 

Autor AmosNews 31 Martie 2011, 23:03 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii