Braila pierde 2 puncte acasa cu Unirea Slobozia dupa 2-2

De Mihai Vintilă 09 Septembrie 2012, 16:56 Sport
Meciul din liga 2 seria I de la Braila de sambata a inceput furtunos. Braila a atacat in valuri iar Bogdan Rusu a reusit doua goluri excelente in minutele 15 si 18. In acelasi timp Braila a mai marcat un gol dar acesta a fost anulat pe motiv de offside.

Dupa acest inceput Braila s-a cantonat intr-o aparare sterila iesind doar din cand in cand pe contraatac.A reusit cu greu sa termine repriza intai in avantaj duca cateva mari ocazii ale oaspetilor unde fostul atacant de la Dinamo Adrian Mihalcea s-a remarcat prin incisivitate si ratari.

Repriza a dou a inceput cu ocaziile Brailei. Un alt gol a fost inscris dar tusierul a indicat o alta pozitie de offside! Imediat oaspetii au reusit sa inscrie prin Florea printr-o bolta peste portarul nostru care a fost lasat singur de aparatori. Se intampla in minutul 58. Apoi oaspetii au atacat in valuri iar in minutul 66 Luca a inscris cu un sut excelent prins in coltul lung al portii.

Dupa cele doua goluri primite Braila a iesit la atac. Baltoi a impulsionat actiunile dar de cele mai multe ori a fost prins in afara jocului. Au mai fost cateva ocazii dar portatul oaspetilor a demonstrat ca are clasa! Ratarile la milimetru de poarta sau de vinclu au incheiat o partida nebuna de forbal.
Braila pierde acasa 2 puncte pe care la inceputul partidei le-a avut in buzunar.

 

Autor Mihai Vintilă 09 Septembrie 2012, 16:56 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate