Antena 1 si RCS-RDS confirma semnarea unui nou acord pentru difuzarea meciurilor din Liga 1

De Mihai Vintilă 04 Februarie 2010, 00:00 Sport
Consortiul format din Antena 1 si RCS-RDS a hotarat, in cadrul unor discutii la nivelul conducerii celor 2 companii, care va fi modalitatea de difuzare a meciurilor de liga I pana la sfarsitul contractului. Antena1, GSP TV si Digi Sport transmit in continuare Liga I, cel mai importanta si urmarit campionat romanesc de fotbal. Singura modificare de continut consta in schimbul dintre primele 2 optiuni intre Antena 1 si Digi Sport.

“Acest consortiu functioneaza ca o asociere in participatie iar in exploatarea drepturilor de difuzare este liber sa isi stabileasca propriile reguli interne, a declarat Sabina Petre, Director General GSPTV.

Toate datoriile catre Liga sunt achitate la zi iar consortiul si-a stabilit deja noile conditii de distribuire a meciurilor prin semnarea unui act aditional intre cele 2 parti. In acest context precizam ca nu exista nici o modificare de structura in cadrul INTACT Media Group iar GSPTV va continua sa emita in formula deja consacrata. Mai mult decat atat, se ia in calcul diversificarea grilei de programe a postului.

Sabina Petre afirma : ”Imediat dupa castigarea licitatiei, consortiul si-a aratat toata deschiderea pentru a revinde o parte din drepturile TV si a asteptat oferte serioase, atat de la celelalte societati de cablu, cat si de la celelalte posturi TV Nu s-a primit nici pana in ziua de azi o oferta care sa justifice vanzarea acestor drepturi. Sunt convinsa ca oricare ar fi fost compania detinatoare nu si-ar fi permis sa vanda sub pretul platit pentru achizionare .” Ea a concluzionat: “Orice probleme aparute in interiorul consortiului referitoare la modul de derulare a contractului au fost rezolvate de conducerea celor doua organizatii in conditiile unui parteneriat corect.”(AMOS News)

 

Autor Mihai Vintilă 04 Februarie 2010, 00:00 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii