DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO BUCUREŞTI. Măsuri de ordine şi siguranţă publică

De IPJ Braila 22 Septembrie 2015, 13:36 Sport

Peste 60 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Brăila vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la partida de fotbal dintre Dacia Unirea Brăila şi Dinamo Bucureşti, ce se va desfăşura joi, 24 septembrie a.c., pe stadionul Municipal din Brăila, începând cu ora 16.30.

Pentru a se evita aglomerările de persoane de la porţile de acces şi întârzierea intrării în arena sportivă, jandarmii brăileni recomandă ca spectatorii să vină din timp la stadion, accesul fiind permis începând cu ora 14.30.
Jandarmeria Brăila recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dispozitivul de control-acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de lucrătorii firmei de pază şi protecţie contractată de organizator.

Poliţiştii brăileni, aflaţi în dispozitiv, vor supraveghea şi coordona circulaţia rutieră în zona arenei sportive.
Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, materiale pirotehnice, băuturi alcoolice, recipiente sau corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

 

Autor IPJ Braila 22 Septembrie 2015, 13:36 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii