Spectacol de adrenalină pe Stadionul Municipal din Brăila: Dirt Track Speedway și Cupa MACEC

De Mihai Vintilă 07 Iulie 2024, 14:10 Sport

Spectacol de adrenalină pe Stadionul Municipal din Brăila: Dirt Track Speedway și Cupa MACEC

Brăila se pregătește pentru două evenimente de excepție care vor aduce la un loc pasionații de motorsport din toată țara și nu numai. DirtTrack Speedway Fun Club România anunță cu entuziasm organizarea unei serii de competiții pline de adrenalină pe Stadionul Municipal din Brăila.

Dirt Track la Brăila, 24-25 August 2024

Primul eveniment major al sezonului va avea loc în weekendul 24-25 august 2024, când Stadionul Municipal din Brăila va găzdui o competiție spectaculoasă de Dirt Track. Deschisă publicului larg această competiție promite să ofere un spectacol de neuitat pentru toți iubitorii de viteză și aventură.

Cupa MACEC, 19-20 Octombrie 2024

În toamnă, Brăila va fi din nou în centrul atenției motorsportului, găzduind Cupa MACEC (Middle European Championship) în weekendul 19-20 octombrie 2024. Acest campionat regional reunește unii dintre cei mai buni piloți din Europa Centrală, promițând curse palpitante și un nivel de competiție extrem de ridicat.

Ambele evenimente sunt așteptate să atragă un număr mare de spectatori și participanți, oferind ocazia perfectă pentru localnici și turiști de a experimenta emoția și viteza motorsportului. Organizatorii promit o atmosferă vibrantă, plină de energie și momente de neuitat.

Nu ratați ocazia de a asista la aceste evenimente deosebite și de a susține sportivii care își vor demonstra îndemânarea și curajul pe pista de la Brăila. Vă așteptăm să fiți parte din această experiență extraordinară!

 

 

Autor Mihai Vintilă 07 Iulie 2024, 14:10 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii