Semimaraton Brăila. 22 septembrie 2024

De Mihai NEGOMIREANU 03 Aprilie 2024, 13:19 Sport

Semimaraton Brăila. 22 septembrie 2024

Cu un scop nobil și o energie contagioasă, va avea loc cea de-a V-a ediție a evenimentului sportiv caritabil - SEMIMARATONUL Brăila. Startul va fi dat de pe platoul Primăriei Brăila, adunând în jurul său o mulțime de participanți dornici să alerge pentru o cauză bună.

Participanții la SEMIMARATON vor avea de parcurs trei ture ale traseului de 7 km, în timp ce cei implicați în Cursa de 11 km vor avea de înfruntat un traseu format din 4 km, urmat de încă 7 km. Pentru cei care preferă un ritm mai relaxat, Cursa BRĂILENILOR ACTIVI va consta în parcurgerea unui singur traseu de 4 km. În plus, va fi organizată și o cursă specială pentru copii, oferindu-le și lor șansa de a se bucura de spiritul competitiv și de mișcare.

Competiția va avea loc pe străzile din oraș, pe aleile frumoase ale Parcului Grădina Publică și pe faleza Brăilei, oferind astfel un cadru pitoresc pentru eforturile atletice ale participanților. Atmosfera va fi una plină de entuziasm și solidaritate, cu fiecare pas făcut contribuind la sprijinirea cauzelor umanitare și caritabile.

Semimaraton Brăila. 22 septembrie 2024
Eveniment organizat de RunBraila, Asociația SVUC și Hervis Sports Romania împreună cu Primaria Braila.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 03 Aprilie 2024, 13:19 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii