Handbal | Jandarmii sunt pregătiți pentru turneul de handbal de la Brăila

De IJJ Braila 11 Februarie 2021, 09:16 Sport

Jandarmii brăileni, alături de polițiști locali, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciurilor de handbal feminin dintre echipele H.C. Dunărea Brăila, CSU Bacău, CSM Corona Brașov, HCF Piatra Neamț, CSU Târgoviște, CSM Roman, care vor avea loc în perioada 11-14 februarie a.c., la Sala Polivalentă “Danubius” din municipiul Brăila.

Chiar dacă acestea se vor desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei Covid-19, jandarmii și polițiștii locali vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a turneului pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciurilor astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor șase echipe următoarele recomandări preventive:
- Să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibilele situații de pericol;
- Să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-Cov-2;
- Să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

 

 

Autor IJJ Braila 11 Februarie 2021, 09:16 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii