Dacia Unirea promovează în Liga 2. Victorie istorică contra Oțelului!

De Mihai Vintilă 30 Mai 2021, 16:50 Sport

braila in liga 2

Returul barajului de promovare dintre Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați a avut loc duminică pe stadionul din Însurăței în fața acca 1000 de spectatorilor. Unii dintre ei au stat frumos la tribună respectând regulile de distanțare socială dar grosul publicului a fost în spatele gardului care înconjoară stadionul. unii s-au urcat pe clădirile adiacente, remarcabilă fiind rezistența unei care a cărui acoperiș nu s-a surpat sub mulțimea suporterilor pe care îi găzbuia. Cei mai inventivi au fost trei localnici care au avut lojă la mijlocul terenului în cupa unui buldoexcavator!

Merciul a fost foarte tare, cu intrări la rupere din partea jucătorilor din Galați dar într-un târziu și brăilenii au început să răspundă stilului bărbătesc practicat de oțelari. Prima repriză a fost o luptă surdă pentru balon, cu Brăila mai lucidă și foarte bine organizată în apărare. Oțelul nu a șutat pe stațiul porții!

Repriza a doua a fost mult mai animată. Pe contraatac Brăila putea să dea de două ori lovitura dar atacanții noștri s-au pierdut cu firea. Mai remarcăm și două intervenții spectaculoase a lui Andrei care a reușit să închidă poarta în situații extreme. Bravo!

Brăila a dat lovitura de grație în minutul 86 prin Narcis Ioniță abia intrat în minutul 85! În timpul partidei au fost schimbați datorită accidentarilor atât Patrik Petre cât și R.Stănescu! Finalul meciului a dus Braila in Liga 2! 

Echipele

Dacia Unirea Brăila: Andrei – Cocîrlă, Moroianu, Stănciulescu, Pavalache – Robu, Lungu, Apostol, Vîlceanu – Petre, Stănescu
Rezerve: Mihai, Sava, Duțu, Bădilaș, Ioniță, Apostolache, Paliu, Batchabi, Fendoung
Antrenor: Florentin Petre

Oțelul Galați: Dinu – Farcaș, Cucu, Ghiocel, Sevastian – Dobre, Neagu – Stoian, Nica – Cîrjan, Răducan
Rezerve: Ursu, Stancu, Sîrghi, Crihană, Cireș, Petrache, Gavrilă, Bîrlădeanu, Păun
Antrenor: Grigoraș Petre

 

Autor Mihai Vintilă 30 Mai 2021, 16:50 Sport
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii