Majoritatea românilor nu sunt interesaţi de aventuri la locul de muncă

De AGERPRES 14 Februarie 2011, 22:07 Sondaj
Majoritatea românilor (65%) nu sunt interesaţi de aventurile la locul de muncă, aceştia declarând că nu au avut niciodată o astfel de relaţie, conform unui sondaj al site-ului BestJobs.ro . Chiar dacă ideea de a avea o relaţie romantică cu un coleg de muncă este privită, în mod tradiţional, ca fiind tabu, 15,66% dintre utilizatorii chestionaţi au avut o relaţie sau chiar s-au căsătorit cu unul din colegi. De asemenea, 6,34% dintre aceştia au avut o aventură cu un coleg deşi unul dintre ei era căsătorit sau într-o relaţie de lungă durată, 7% au avut o pasiune secretă pentru unul din colegi, iar 3% au avut o relaţie cu un client. Alţi 3% au fost surprinşi într-o ipostază compromiţătoare cu unul din colegi.

Sondajul BestJobs.ro a fost efectuat la nivel naţional, în perioada 31 ianuarie-14 februarie 2011, pe un eşantion de 6.249 utilizatori. Dintre aceştia, 40% sunt persoane cu studii postuniversitare, cu vârsta cuprinsă între 25-35 de ani. Conform studiului efectuat de BestJobs, bărbaţii sunt mai interesaţi de relaţiile la locul de muncă sau recunosc mai uşor acest fapt, 60% dintre aceştia declarând ca au avut o relaţie, o pasiune secretă pentru una din colegele lor sau au fost surprinşi într-o situaţie compromiţătoare la job.

Sondajul face parte dintr-o serie de instrumente BestJobs ce măsoară opinia utilizatorilor într-o varietate de subiecte legate de locul de muncă, economie şi carieră. BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile si utilizatorii din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. În acest moment, BestJobs.ro găzduieşte peste 1,4 milioane de CV-uri active în baza de date şi are peste 70.000 de companii client.


 

Autor AGERPRES 14 Februarie 2011, 22:07 Sondaj
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate