Studentii se pot înscrie în programul de practică Orange First Step pentru perioada de vară

De AmosNews 21 Mai 2012, 15:40 Social
Începând din 21 Mai, studenții și masteranzii se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/first-step pentru sesiunea de practică din vara aceasta a programului Orange First Step. Ca si pana acum, participantii isi pot alege orasul[, perioada si departamentul in care vor sa faca practica. Orange ofera peste 430 de locuri, atat in Orange shop, cat si in departamente precum Resurse Umane, Comunicare, Relatii Clienti, Financiar, Vanzari, IT, Achizitii, Tehnic, Planificare Business si Online.

Incepand din aceasta editie studentii si masteranzii vor avea ocazia sa aplice pentru pozitii de internship in departamente care lucreaza pentru grupul France Telecom – Orange, precum si in cadrul echipelor din departamentul Tehnic care asigura suportul si mentenanta antenelor GSM.

Pe parcursul verii vor fi organizate 3 sesiuni de practica: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie. La final, toti absolventii Orange First Step vor primi o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate. In plus, cei mai activi vor primi din partea managerului coordonator o recomandare pentru dezvoltarea lor profesionala.


 

Autor AmosNews 21 Mai 2012, 15:40 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate