Sa ii imbracam cu dragoste pe micii poznasi! - campanie de donatii in Braila si Insuratei

De Frimu Ghinea 14 Decembrie 2011, 19:04 Social
Actiunea se numeste "Sa ii imbracam cu dragoste pe micii poznasi!" si se va desfasura in perioada 20-23 decembrie 2011. Totul a pornit de la initiativa unui grup de tineri din municipiul Braila de a oferi un zambet copiilor aflati in situatii deosebite iar determinarea si nobilele intentii ale acestora ne-au determinat sa ii sprijinim .

Actiunea va consta in a oferi in perioada mentionata mai sus jucarii si pachete cu dulciuri copiilor din orfelinatele din municipiul Braila si din orasul Insuratei (250 buc), precum si unor familii cu situatii deosebite din municipiu (30 famamilii).Sursa de provenienta a jucariilor si articolelor vestimentare este din donatii (campanie inceputa din data de 6 decembrie),urmand ca celelalte cheltuieli ( pachete alimentare, marketing, transport, mediatizare ) sa fie suportate din sponsorizari si donatii in sume de bani sau/si bunuri materiale.

Daca sunteti interesat de actiunea noastra, va invitam sa contribuiti: cu o jucarie pe care copilul dvs nu o mai foloseste, o hainuta, carticica, etc. Termenul limita este 19.11.2011.

Pentru orice fel de donatie, ne puteti gasi la numerele de telefon:
0746959325 ( Manager proiect - Florentina Dumitru) sau
0725505185 (Presedinte SEMDA - Candel Leonard)

Donatii puteti face si in contul :
Cod bancar (RON): RO55RZBR0000060013553407 / Raiffeisen Bank / Filiala Ianca

Asociatia South East Metropolitan Development Association (SEMDA) este persoana juridica româna de drept privat,independenta, non-guvernamentala,non-profit, cu caracter apolitic, ce actioneaza în scopuri socio-culturale,economice, profesionale, stiintifice si educationale pentru dezvoltarea comunitatii.

 

Autor Frimu Ghinea 14 Decembrie 2011, 19:04 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate