Militarii braileni donează sânge în cadrul campaniei Sacrificiul impune respect!

De A.Frangu 22 August 2014, 17:39 Social
Ministerul Apărării Naţionale deruleaza campania de donare de sânge "Sacrificiul impune respect!". Vineri, 22 august 2014, militari din mai multe garnizoane au donat sânge în centrele de transfuzii sanguine locale. Campania se desfasoara pâna la finele anului 2014. Acestei campanii s-au alaturat si militarii din garnizoana Braila. Detalii în comunicatul de mai jos:

Începând de astazi, 22 august 2014, primii 14 donatori, cadre militare, gradati voluntari si personal civil din cadrul structurilor militare din garnizoana Braila se alatura campaniei de donare de sânge, „Sacrificiul impune respect!” derulata la nivel national de Ministerul Apararii Nationale.

Prin aceasta campanie, care se va desfasura pâna la sfârsitul anului 2014, militarii Armatei României doresc sa constientizeze publicul asupra nevoii de respect si pretuire care se cuvin veteranilor, ranitilor, invalizilor si urmasilor celor decedati ca urmare a participarii la actiuni militare, precum si sa promoveze voluntariatul si cresterea coeziunii sociale în jurul unor proiecte care vizeaza valori fundamentale ale statului.

În coordonare cu Centrul de transfuzie sanguina Braila, tinând cont de capacitatea de recoltare,  militarii care si-au exprimat dorinta de a veni în sprijinul concetatenilor au fost planificati pentru perioada imediat urmatoare si de perspectiva pâna la finalul anului.

Campania „Sacrificiul impune respect!” se va desfasura cu participarea voluntara a donatorilor din structurile subordonate Brigazii 10 Geniu „Dunarea de jos”, dislocate în garnizoanele Braila, Alba Iulia si Satu Mare.

p.OFIŢER DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 Lt.col.  Viorel Calenciuc

 

Autor A.Frangu 22 August 2014, 17:39 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate