Locuri de munca în domeniul hotelier - gastronomic în Germania, prin EURES

De Redactia 17 Noiembrie 2014, 19:28 Social

EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in luna februarie 2015.

Compania germana Europa Park, McDonald’s si Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar (20 de posturi), ospatar (25 de posturi),  personal in industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucatar (6 posturi) si camerista/roomboy (6 posturi).
 
Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala încheiata, experienta în domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel  B1/B2), precum si cunostinte bune de limba engleza (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucatar si camerista/roomboy, angajatorii germani solicita persoane care au cunostinte de limba germana, nivel A2 – B1, precum si experienta în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începand cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/luna pentru lucratorii calificati (bucatar, ospatar) si de 1300 – 1600 euro brut/luna pentru personalul necalificat (ajutor bucatar, camerista/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).
 
Programul de lucru este cu norma intreaga, iar cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, B-dul Dorobantilor, nr.603-605, telefon: 0239.611386, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea în baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model  Europass (cu fotografie) in  limba germana (Lebenslauf);
- cazier judiciar în original din care să reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Director Executiv AJOFM Braila,
Monica BRATU

 

Autor Redactia 17 Noiembrie 2014, 19:28 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii