Cursuri de calificare pentru sectorul construcţii nave

De Redactia 28 Decembrie 2011, 14:05 Social
Marti, 20 decembrie 2011 a avut loc lansarea oficiala a proiectului „Cursuri de calificare pentru sectorul construcţii nave”, ID 79623, proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Implementat de Sindicatul SANAB Braila, in parteneriat cu SC MADCONS SRL Braila si SC SANCO SA Braila, proiectul si propune cresterea ocupabilităţii persoanelor din regiunea Sud-Est, aflate în piaţa muncii, în vederea menţinerii acestora ocupate pentru o perioada cât mai îndelungată, prin integrarea lor în cursuri de formare profesională. Concret, 112 angajaţi din ramura construcţii navale, din regiunea Sud-Est, vor beneficia de cursuri de calificare pentru meseria de sudor.

Cei interesati sa participe ca beneficiari in acest proiect trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: absolvent al învăţământului obligatoriu, apt din punct de vedere medical, salariat în domeniul naval.
In selectia celor ce vor participa la cursuri se va ţine cont de: nivelul de pregătire, numărul de calificări deţinute, apartenenţa la un grup vulnerabil. Fiecare persoana înscrisă va primi un punctaj, in functie de care se va realiza selectia.

Pregătirea teoretică şi practică se vor desfăşura sub îndrumarea unor formatori cu experienţă în domeniu, iar pregătirea practică va avea loc in atelierul-şcoală al şantierului naval, utilat cu echipamente moderne. Dupa finalizarea cursului de calificare, fiecare participant va primi o subventie in valoare bruta de 900 lei.

 

Autor Redactia 28 Decembrie 2011, 14:05 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate