Ajută-ne să obţinem o finanţare vitală!

De Mihai Vintilă 29 August 2012, 14:49 Social
Pierderea unei persoane pe care o iubim înseamnă, pentru o lungă perioadă, “sfârşitul lumii” personale! Şi numai cine a trăit acest sentiment copleşitor poate să înţeleagă  pe altul … Dacă doriţi să fiţi alături de femeile care îşi pierd soţul în mod prematur, vă invităm să citiţi mai departe …

Asociaţia Exista viata dupa doliu are nevoie de votul vostru într-un concurs de proiecte, prin care dorim să obţinem 5.000 euro pentru a ajuta româncele care îşi pierd partenerul de viaţă să înveţe să trăiască din nou. Aceasta finantare este oferita de Raiffeisen Bank intr-un efort a de sprijini comunitatile sa se dezvolte.

Votati-ne in amintirea unei persoane dragi,  votati-ne de dragul prietenilor care trec sau vor trece printr-o pierdere majora, votati-ne pentru ca numai cu finantare vom reusi sa oferim servicii de calitate romanilor care sufera dupa moartea unui om drag!

Practic, cand ne votati nu va costa nimic si totusi noi vom primi aproximativ 2 euro de la Raiffeisen, daca vom fi printre castigatorii care au strans cele mai multe voturi!

Ce aveti de facut?

1. Intrati aici si cititi proiectul nostru: http://raiffeisencomunitati.ro/proiecte/pana-cand-moartea-ne-va-desparti%E2%80%9D-tabara-de-sprijin-pentru-vaduve-tinere . Ne puteti pune oricat de multe intrebari, pentru a va asigura de intentiile si planurile noastre!

2. Va creati un cont pe acest site: http://raiffeisencomunitati.ro/inregistrare-utilizator, unde aveti nevoie de:

- un nume de utilizator (ca o porecla; sa fie ceva unic, care nu a mai fost folosit de alti utilizatori), o adresa de email (actuala) si o parola. Completati formularul, apasati “Creaza cont” si asteptati confirmarea automata pe email.

 
3. Va logati aici: https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/ cu numele de utilizator si parola alese.

4. Intrati aici https://raiffeisencomunitati.ro/toate-proiectele/ si cautati in lista proiectul nostru: “Până când moartea ne va despărţi” – Tabără de sprijin pentru văduve tinere. Bifati (click stanga) cerculetul din fata proiectului si mergeti in jocul paginii si apasati VOTEAZA. Multumim foarte mult, votul a  fost inregistrat!!!

5. Trimiteti si prietenilor aceasta informatie si rugati-i sa voteze. Cu cat afla mai multi oameni despre existenta Asociatiei “Exista viata dupa doliu!” si a proiectelor noastre, cu atat mai mult romani vor beneficia de ajutorul de care au mare nevoie!

Voluntarii Asociatiei “Exista viata dupa doliu!”

 

Autor Mihai Vintilă 29 August 2012, 14:49 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii