A inceput procedura de emitere a Cardului Profesional European

De A.Frangu 08 Septembrie 2013, 18:24 Social
AJOFM Braila aduce la cunostinta ca a inceput procedura de emitere a Cardului Profesional European. Persoanele in cautarea unui loc de munca, precum si persoanele care se afla deja inregistrate in evidentele institutiei pot sa devina posesorii acestui card adresandu-se personalului AJOFM Braila sau sediilor locale ale AJOFM Braila.

Emiterea acestor carduri va avea loc in cadrul proiectului "Cardul profesional european - solutie europeana in cautarea unui loc de munca" - ID 64305, POSDRU/94/4.I/S 64305, proiect strategic, la nivel national, ce vizeaza modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informativ complex ce are la baza cardul ca si instrument de autentificare.

Aceasta activitate va continua si dupa finalizarea proiectului. Proiectul este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) in partenerit cu SC Soft Business Union SRL si s-a desfasurat pe o perioada de 33 luni (1 decembrie 2010-31 august 2013) in conditiile de finantare obtinute prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea calitatii si transparentei serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor in cautarea unui loc de munca, a serviciilor oferite agentilor economici interesati in atragerea de resurse umane, precum si a altor institutii publice cu care ANOFM interactioneaza, respectiv imbunatatirea serviciilor de mediere a muncii prin asigurarea unui standard de calitate in procesul de furnizare a acestor servicii prin introducerea Cardului Profesional European pentru persoanele in cautarea unui loc de munca inregistrate in cadrul tuturor structurilor SPO.

Informatii detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul dedicat: WWW.card-profesional.ro.

Sursa: AJOFM Braila

 

Autor A.Frangu 08 Septembrie 2013, 18:24 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii