Sarbatori fara arsuri la stomac si dureri de cap

De Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2011, 20:13 Secretele Bunicii
Se apropie sarbatorile de iarna si, daca criza ne permite, mesele romanilor vor fi imbelsugate cu produse traditionale. Urmarile acestora le-am simtit de multe ori pe pielea noastra. Iata ce ne recomanda bunica pentru arsuri la stomac:

Se bea, de doua ori pe zi, ceai de rozmarin.
Se bea lapte rece.
Sa se mânânce câteva migdale naturale - nu prajite.
Sa se bea încet, câteva pahare de sifon.
Sa se mânânce câtiva castraveti proaspeti, cu coaja.
Se amesteca 2 linguri suc de lamâie cu o jumatate de pahar de apa si se bea. Arde putin la început, dar ajuta imediat.

Iar daca ne trece arsura la stomac dar ne ia durerea de cap, tot bunica ne invata cum sa scapam rapid de ea.
Sa se frece fruntea cu felii de lamâie (o jumatate).
Sa se mânânce între 10-12 migdale, efect egal cu 2 aspirine.
Se vor amesteca doua linguri de otet de cidru de mere cu 2 lingurite de miere de albine si un pahar de apa. Lichidul se bea în sorbituri mici.
Se pun comprese reci pe frunte tinand în acelas timp picioarele într-o baie de apa calda
Se pun felii de cartofi pe frunte, se leaga cu o esarfa sau o batista si stai culcat o jumatate de ora.



 

Autor Alexandrina Iordache 01 Decembrie 2011, 20:13 Secretele Bunicii
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii