Caravana mobila donare de sange fara recompense materiale ajunge la Braila in 26 septembrie 2013

De Alexandrina Iordache 03 Septembrie 2013, 07:50 Sanatate
Asociatia React si Vodafone Romania anunta inceperea sesiunii de toamna a caravanei mobile “O sansa pentru viata”. Astfel, in perioada septembrie –  noiembrie 2013, vor fi organizate noi sesiuni de donare de sange.

Acestea vor avea loc in urmatoarele orase: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Slatina, Targoviste,Timisoara, Targu Mures.

Conform programului anuntat, la Braila actiunea se va desfasura pe 26 septembrie 2013 in Piata Independentei.

Aceasta caravana face parte din campania de promovare a donarii benevole lansata in cadrul programul “O sansa pentru viata”, in iunie 2013. Ea vizeaza in principal publicul altruist si tinerii din intreaga tara dispusi sa contribuie la salvarea de vieti omenesti fara a primi recompense materiale (bonuri de masa). 

Datele si locatiile primelor 41 de sesiuni de donare de sange programate sunt deja afisate pe site-ul proiectului www.pentruviata.com, urmand ca pe masura ce se confirma noi sesiuni de donare acest program sa fie completat sau modificat.

Tot pe site-ul proiectului, cei care doresc, se pot inscrie ca potentiali donatori urmand a fi contactati in momentul in care caravana mobila ajunge in orasul in care acestia locuiesc. De asemenea, institutiile, companiile si organizatiile nonguvernamentale care doresc sa se implice in campanie prin organizarea de sesiuni de donare la sediile lor sunt invitate sa contacteze organizatorii.

 

Autor Alexandrina Iordache 03 Septembrie 2013, 07:50 Sanatate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate