Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România pentru anul 2023

De Comunicat 21 Noiembrie 2023, 20:58 Romania

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) va acorda Premiile sale pe anul 2023 în ziua de 27 noiembrie, în cadrul unei festivităţi devenite tradiţie.

"Gala Premiilor UZPR este o ocazie pentru Uniune de a evidenţia cele mai valoroase contribuţii la peisajul mass-media pe care le-au adus colegii noştri de breaslă pe parcursul anului care se încheie. Mai ales în aceste timpuri complicate, presa este mai importantă ca oricând, iar jurnaliştii continuă să fie cele mai avizate surse de informare a publicului. Premiile noastre din acest an vor reflecta activitatea de excepţie a colegilor noştri, Uniunea aducând un omagiu, în acest fel, curajului, determinării şi inepuizabilei energii cu care jurnaliştii se pun în slujba oamenilor în fiecare zi", afirmă Sorin Stanciu, preşedinte al UZPR.

Festivitatea va fi găzduită de Universitatea Ecologică din Bucureşti, unde se vor acorda 15 distincţii unor reprezentanţi ai presei scrise, online, radio, televiziune, publicisticii. O parte dintre aceste distincţii premiază lucrările cu care membrii UZPR au participat la concursul "Împreună pentru Pace".

 

Autor Comunicat 21 Noiembrie 2023, 20:58 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii