Poşta Română nu intenţionează să facă disponibilizări colective sau reduceri salariale pentru restul anului 2012

De AGERPRES 29 August 2012, 14:59 Romania
Având în vedere numeroasele articole apărute în presă, ce au avut ca subiect principal disponibilizările colective de la Poşta Română, vreau să subliniez că în acest moment nu se intenţionează să se facă disponibilizări colective sau reduceri salariale pentru restul anului 2012, în afară de cele naturale (demisii, pensionari etc.).

Este vorba de dezinformări practicate de o serie de lideri sindicali ai Poştei Române în rândul angajaţilor şi, foarte activ, prin intermediul presei. Din acest motiv, le cer ferm liderilor de sindicat, care se folosesc de mass-media pentru a manipula angajaţii în scopuri personale şi a dezinforma opinia publică, să înceteze imediat această practică', se arată în comunicatul citat.

Conform informaţiilor apărute marţi în presă, şi care citează surse din cadrul companiei, Poşta Română ar urma să facă plângeri penale împotriva a 14 lideri de sindicat şi foşti directori, implicaţi în operaţiuni ilegale cu bilete de odihnă şi tratament. Aceste operaţiuni ilegale ar fi adus companiei un prejudiciu de câteva sute de mii de lei, potrivit unui raport al Serviciului de Control Managerial al operatorului.

 

Autor AGERPRES 29 August 2012, 14:59 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate