Ce şanse avem la Eurovision

De AGERPRES 19 Mai 2012, 09:54 Romania
Ambasadorul României în Azerbaidjan, Daniel Cristian Ciobanu, s-a declarat joi 'foarte impresionat de spectacolul' trupei Mandinga, care va reprezenta România la Eurovision, apreciind că aceasta are "şanse foarte mari" să iasă câştigătoare, informează site-ul azer de ştiri News.az.

"Am rămas foarte impresionat de spectacolul formaţiei azi, melodia este foarte bună. Cred că avem şanse foarte mari să câştigăm Concursul muzical Eurovision de anul acesta', a afirmat Daniel Cristian Ciobanu, ambasadorul român la Baku, într-o conferinţă de presă a trupei Mandinga după cea de-a doua repetiţie a acesteia.

'A fost o a doua repetiţie bună pentru România", a declarat şeful delegaţiei României, Dan Manoliu. "Cred că anul acesta vom intra între primii cinci în finală şi avem o şansă să câştigăm concursul", a adăugat acesta.

Trupa a precizat că va susţine două concerte pentru fanii ei la Baku.

"Am început ca o formaţie de jazz latin, doar pentru muzică. În toate concertele noastre avem mereu muzicieni, cred că muzica este cea care ne-a ţinut împreună. Luna aceasta sărbătorim cea de-a zecea aniversare a trupei", au afirmat membrii grupului, întrebaţi de jurnalişti cum şi-au început cariera muzicală.

În încheierea conferinţei de presă, Mandinga a interpretat o versiune acapella a melodiei Zaleilah, melodie cu care România participă la Eurovision.

 

Autor AGERPRES 19 Mai 2012, 09:54 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii