Eugen Terteleac împuternicit ca reprezentant general al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din România in Europa

De Redactia 19 Februarie 2018, 23:39 Romania

Presedintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac a primit in data de 14.02.2018 imputernicirea de reprezentant general al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din România in Europa.

Presedintele UCCBR, prof.univ.dr. Nasty Marian Vladoiu a declarat: "am hotarat sa-l imputernicim pe presedintele Eugen Terteleac sa reprezinte interesele organizatiei noastre in relatia cu partenerii si reprezentantii nostri la nivel european si sa dezvolte aceste relatii in interesul economiei nationale a României.
Experienta lui Eugen Terteleac a demonstrat in ultimii ani ca este un bun organizator, profesionist si expert in dezvoltarea anumitor programe. Am convingerea ca vom fi reprezentati cu brio si vor fi rezultate excelente atât pentru mediul de afaceri autohton care este interesat sa intre pe pietele europene cât si pentru mediul de afaceri romanesc din diaspora care are nevoie sa dezvolte parteneriate prin
intermediul nostru si sa recapete incredere in economia româneasca".

Eugen Terteleac: "sunt onorat sa continui sa reprezint interesele UCCBR si sa-mi extind implicarea la nivel european. In acesti ani, din 2014 si pâna astazi, am organizat pe relatia Italia-Romania un numar de 30 de forumuri economice, sute de misiuni economice prin care atât italienii cât si românii au fost sprijiniti sa-si externalizeze propriile afaceri. Vom continua aceasta activitate si o vom extinde cu sprijinul colegilor mei din UCCBR.
Programul "Redam increderea investitorilor români si italieni in economia româneasca" demarat in colaborare cu Guvernul României prin memorandumul intre CCIRO Italia si DIIMMAT il vom extinde la nivel european prin aceasta misiune care mi-a fost incredintata de UCCBR. Primul forum economic pe care il vom organiza in 2018, va fi organizat in luna aprilie sub sloganul "Centenarul Marii Uniri" si a oamenilor de afaceri români din Europa".

Biroul de comunicare CCIRO Italia

 

Autor Redactia 19 Februarie 2018, 23:39 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii