Galati: Festivalul international de folclor Doina Covurluiului

De A.Frangu 05 August 2014, 12:08 Romania
In perioada 14-17 august 2014, la Galati, pe Esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor, se desfasoara a IX-a editie a Festivalului international de folclor ”Doina Covurluiului”.  Alaturi de artisti din România si-au anuntat participarea ansambluri si grupuri folclorice din Algeria, Bulgaria, Ghana, Grecia, Israel, Norvegia, Polonia, Serbia, Slovacia si Turcia. Organizatorul evenimentului este Centrul Cultural ”Dunarea de Jos” Galati.

Conform programului anuntat de organizator, deschiderea oficiala a festivalului va avea loc joi, 14 august 2014, ora 19,00, dupa care vor sustine programe artistice ansambluri folclorice din Bulgaria, Polonia, Grecia, Norvegia si Ansamblul folcloric ”Doina covurluiului” din Galati. Sâmbata, 16 august, Maria Dragomiroiu va sustine un recital iar Ilie Rosu duminica, 17 august.

Vineri, 15 august 2014, începând cu ora 19,00, vor evolua ansambluri folclorice din Israel, Ghana si Serbia. In finalul zilei vor sustine programe artisti consacrati din diferite zone folclorice din România.

Sâmbata, 16 august 2014, de la ora 19,00, vor sustine programe artistice: grupul artistic Vakfi din Turcia si ansambluri folclorice din Slovenia si Algeria, iar în final artisti din diferite zone folclorice ale României.

Duminica, 17 august 2014, ora 19,00, va avea loc festivitatea de premiere, urmata de Gala laureatilor. Programul serii dar si al festivalului va fi încheiat de artisti din diferite zone folclorice ale României.

 

Autor A.Frangu 05 August 2014, 12:08 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate