Apel pentru respingerea cotelor de imigranți!

De Redactia 29 Septembrie 2015, 08:50 Romania

Asociația Demnitatea Națională face apel la factorii de decizie politică – Președinție, Guvern și Parlament – să asculte vocea rațiunii și vocea Națiunii, respingând în continuare cotele de repartizare a imigranților musulmani. Nu ne putem ralia unei politici iresponsabile, dăunătoare și criminale a politicienilor occidentali care pune în pericol siguranța cetățenilor europeni, acceptând valurile migratoare compuse din mase de indivizi violenți și anarhici care nu au respect pentru valorile noastre și vin determinate să ne impună un sistem de valori opus valorilor noastre naționale și europene. Își poate închipui cineva că aceste persoane de credință musulmană care atacă grănicerii noștri cu strigătul „Allah Akbar!” vin să se integreze în sistemul nostru de valori? Pentru toți musulmanii, integrarea în societatea noastră înseamnă „trădarea credinței musulmane”. Avem exemplele tuturor statelor occidentale care au eșuat cu politica lor multiculturală, totul naufragiind într-o zonă de conflict, a violenței și terorismului islamist. Nu vă ambiționați să târâți această țară într-o politică dăunătoare care vă va face responsabili de violențe previzibile!

Violența cu care atacă grănicerii și forțele de poliție de la granițele statelor europene îi face indezirabili pe acești imigranți dubioși, dovedindu-se incompatibili cu modul nostru de viață care presupune respectarea ordinii și legilor. Refuzul lor de a se lăsa amprentați și înregistrați este suspect și sancționabil. Astfel de indivizi nu pot fi acceptați cu lejeritate în orașele noastre. Credința musulmană și furia împotriva valorilor noastre sunt bagajul pe care îl cară cu ei pentru totdeauna.

Ascultați vocea Națiunii! Dacă încă aveți dubii că ea a spus suficient de clar „NU IMIGRAȚIEI MUSULMANE!” – declanșați un referendum în care cetățenii să se pronunțe deschis asupra acestei probleme care afectează în mod direct și dramatic viitorul lor și al urmașilor lor. Dați dovadă de respect față de cei care susțin această țară prin muncă și sacrificii!

Nu uitați că în țara asta sunt mii de oameni fără adăpost, sunt mii de copii care merg la școală flămânzi și prost îmbrăcați, sunt sute de mii de șomeri și milioane de cetățeni care trăiesc la limita subzistenței! Ocupați-vă de proprii cetățeni cărora le-ați promis siguranță și prosperitate. Aveți această datorie! Nu aveți nicio datorie față de cei care speculează josnic compasiunea și ospitalitatea noastră. Toleranța și bunătatea sunt considerate de ei slăbiciuni și vor abuza de ele permanent pentru a ne supune, așa cum se întâmplă deja în Occident.

Alăturați-vă statelor din Grupul de la Visegrad care au ales să rămână loiale intereselor propriilor Națiuni și destinului european. Dați dovadă de patriotism și respingeți politica imigraționistă anti-europeană a politicienilor de la Bruxelles care s-au separat de voința propriilor cetățeni și le trădează interesele.

Denunțăm coaliția de ONG-uri care, din interese pecuniare, cer imperativ și iresponsabil acceptarea de către România a unui număr cât mai mare de imigranți musulmani intrați ilegal în Europa. Atitudinea lor este anti-românească și instigă la încălcarea Constituției României în care se specifică explicit că „pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.

Le cerem tuturor românilor să se pronunțe deschis și solidar împotriva acceptării imigranților musulmani pe teritoriul național.

ASOCIAȚIA DEMNITATEA NAȚIONALĂ

 

Autor Redactia 29 Septembrie 2015, 08:50 Romania
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Andrei 30 Septembrie 2015, 18:36

    Respectul meu pentru oamenii acestia care se gandesc si fac ceva pentru viitorul tarii. Nu vrem imigranti musulmani in Romania!!!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii