Scaricica afumata în sos de bere neagra

De Alexandrina Iordache 11 Decembrie 2014, 11:19 Retete

scarita afumata in sos bereReteta romaneasca ”Scaricica afumata in sos de bere neagra” face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Ferma noastra.

Ingrediente:
coaste afumate
bere neagra
malai Arpis
vin rosu
miere
amestec de condimente de porc
boia dulce
pasta de ardei Ferma noastra
usturoi
piper boabe
foi de dafin

Mod de preparare
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei Ferma noastra, miere si condimente, într-o cratita Dekassa (cu interior ceramic). Se adauga scaricica afumata, se acopera cratita cu un capac si se pune pe foc.

Se lasa la fiert timp de 1 ora si jumatate, pana ce carnea se fragezeste si se desprinde usor de pe os.

Se serveste cu mamaliguta din malai Arpis.

 

Autor Alexandrina Iordache 11 Decembrie 2014, 11:19 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii