Bors de miel

De Silvia Cireasa 20 Mai 2011, 23:24 Retete
Ingrediente:
 800 g carne de miel
 4 cepe mari
 4 morcovi mari
 4 radacini de patrunjel
 1/2 telina
 3 fire de ceapa verde
 1 legatura de patrunjel verde
 1 legatura de marar verde
 1,5 l bors
 4 linguri cu ulei
 sare

Mod de preparare:
1. Spala bine carnea, taie-o in bucati mai mici si pune-o la fiert in 1,5 l de apa, cu putina sare.
2. Spala, curata si taie cubulete zarzavaturile. La fel ceapa uscata si cea verde. Cand carnea e aproape fiarta (fierbe destul de repede carnea de miel) adauga zarzavaturile.
3. Cand totul a fiert bine, adauga borsul, pe care l-ai fiert inainte separat. Pune intai doar jumatate, gusta si daca nu e suficient de acru, dupa gustul tau, pune si restul. Mai lasa 5-10 minute, potriveste de sare si adauga si verdeata tocata marunt.


 

Autor Silvia Cireasa 20 Mai 2011, 23:24 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate