Ananas imbatat

De Silvia Cireasa 02 Iulie 2011, 06:52 Retete
Ingrediente: 4 felii ananas din compot, 4 lingurite de rachiu de cirese, 1 lingura de unt, 2 lingurite de miere, 1 varf de cutit coriandru macinat

Mod de preparare: Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere. Se servesc cu frisca.


 

Autor Silvia Cireasa 02 Iulie 2011, 06:52 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii