Ananas imbatat
Ingrediente: 4 felii ananas din compot, 4 lingurite de rachiu de cirese, 1 lingura de unt, 2 lingurite de miere, 1 varf de cutit coriandru macinat
Mod de preparare: Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere. Se servesc cu frisca.
Mod de preparare: Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere. Se servesc cu frisca.
Scrie un comentariu
Comentarii
Vezi toate comentariile
Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.
Scrie un comentariu