Pui Shanghai. Piept de pui | fâșii delicioase

De S.Oli 30 Ianuarie 2022, 09:34 Retete

piept de pui fasii delicioase

Ingrediente
un piept de pui dezosat și fără piele, 3-4 ouă, pesmet, făină, condimente în funcție de preferințe (sare, piper, boia dulce/iute, praf de usturoi), puțin ulei

Mod de preparare
Se spală pieptul de pui. Se separă mușchiuleţul și se taie în două pe lungime.

Restul pieptului de pui se taie fâșii aproximativ egale cu cele rezultate din tăierea muşchiulețului.

Dacă pieptul de pui este gros mai întâi îl tăiem în două pe lungime. Peste lungimile tăiate punem puțin ulei, toate condimentele și amestecăm bine până se acoperă toată cantitatea.

Pregătim separat
un castron în care punem ouăle bătute cu puțină sare și o farfurie în care punem făina și o altă în care punem pesmetul.

Fiecare fâșie în parte se trece prin făină, ou, pesmet, ou.

Dacă vă plac mai crocante nu le mai treceți la final prin ou, opriți-vă doar la pesmet.

Se prăjesc în ulei încins întorcându-le de mai multe ori. Când devin aurii sunt gata.

Poftă bună!

piept de pui in fasii

 

Autor S.Oli 30 Ianuarie 2022, 09:34 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii