Clepezeu - Reteta veche din Ardeal

De Alexandrina Iordache 30 Martie 2014, 20:45 Retete

Reteta veche din Ardeal “Clepezeu” face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” si a fost primita din Marginimea Sibiului, Judetul Sibiu (Ardeal). Reteta a fost preparata de Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culinare romanesti!”.

Ingrediente:
250 g cas,
150 g malai Gold Maya,
2-3 linguri de untura sau unt.

Mod de preparare
Se incinge untura sau untul intr-o cratita sau tigaie, se pune casul faramitat iar cand se face pasta se amesteca cu malaiul Gold Maya.

Se serveste cald cu lapte batut sau iaurt.

 

Autor Alexandrina Iordache 30 Martie 2014, 20:45 Retete
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii