Naşterea Domnului vestită la penitenciarul de la Tichileşti Brăila

De Redactia 24 Decembrie 2010, 08:29 Religie
În cadrul manifestărilor dedicate praznicului Naşterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Sectorul social-misionar, din cadrul Centrului Eparhial, coordonat de pc. pr. Ionel Rotaru, organizează momente de suflet în grădiniţe, azile de bătrâni şi penitenciare, informează Diac. Marian Pătraşcu de la Biroul de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Scopul acestor acţiuni este de a împărtăşi copiilor, persoanelor vârstnice şi celor private de libertate, bucuria venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu, Cel Care a împăcat pe Creatorul tuturor cu făptura umană, căzută în păcat.

Joi, 23 decembrie a.c., persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul de minori de la Tichileşti, judeţul Brăila, au fost colindate de Corul Armonia din Brăila. Bucuroşi de faptul că nu au fost uitaţi acum în prag de sărbători, deţinuţii au intonat şi ei colinde, împărtăşind din bucuria lor tuturor celor prezenţi.

La finalul evenimentului, deţinuţii fost invitaţi la capela Penitenciarului cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, unde au primit daruri constând din obiecte de igienă personală, articole de îmbrăcăminte, precum şi cadouri de suflet, constând din iconiţe cu Naşterea Domnului, calendare şi cărţi de rugăciune.

sursa: Basilica.ro

 

Autor Redactia 24 Decembrie 2010, 08:29 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate