Întâlnirea asistenţilor sociali din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos

De Redactia 17 Martie 2011, 21:55 Religie
La cantina socială Sfântul Vasile cel Mare şi Sfântul Ierarh Nicolae, din cadrul parohiei Naşterea Domnului din municipiul Brăila, a avut loc joi, 17 martie, întâlnirea asistenţilor sociali şi coordonatorilor cantinelor sociale, din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos. Şedinţa de lucru a fost prezidată de părintele consilier Ionel Rotaru, din cadrul Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, delegatul Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

După cum ne informează diac. Marian Pătraşcu de la Biroul de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, pe ordinea de zi s-au aflat teme precum:
• întocmirea unei baze de date cu numărul persoanelor care servesc masa la cantinele sociale, conform anchetelor sociale efectuate la fiecare 3 luni;
• afişarea orarului de servire a mesei, precum şi a meniului zilnic;
• uniformizarea datelor din fişele de magazie la toate cantinele sociale;
• respectarea tuturor recomandărilor din procesele întocmite în urma inspecţiilor efectuate, precum şi a termenelor de lucru stabilite.

La final s-au făcut propuneri pentru anul 2011, care au ca scop principal implicarea tineriilor şi copiilor în viaţa Bisericii, precum şi ajutorarea şi încurajarea familiilor tinere, care se confruntă cu diferite probleme sociale.

sursa: basilica.ro


 

Autor Redactia 17 Martie 2011, 21:55 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate