În căutarea celor trişti şi singuri - program filantropic

De Basilica 06 Decembrie 2012, 13:39 Religie
În cadrul manifestărilor spirituale organizate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în oraşul Brăila cu prilejul sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul municipiului, luni, 3 decembrie 2012 a fost organizat programul social-filantropic intitulat „În căutarea celor trişti şi singuri“. Un număr de 26 de parohii din municipiul Brăila au vizitat diferite instituţii sociale, oferind 1.644 de pachete cu alimente în valoare de 9.896 lei, potrivit edj.ro.

Între instituţiile de ocrotire socială vizitate s-a numărat şi Căminul pentru persoane vârstnice „Sf. Nicolae“ al parohiei cu acelaşi ocrotitor din Brăila. După slujba de sfinţire a apei, un grup de copii a prezentat un program de cântece şi poezii religioase. La final, preoţii au stropit cu agheasmă şi saloanele, oferindu-le persoanelor asistate daruri de suflet.

O astfel de acţiune a fost organizată şi la Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Brăila. Beneficiarii centrului au primit alimente, dar şi iconiţe şi revista eparhială.


 

Autor Basilica 06 Decembrie 2012, 13:39 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate