Faza judeţeană a Olimpiadei de Religie în judeţele Galaţi şi Brăila

De Redactia 20 Martie 2011, 23:43 Religie
La Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” din Galaţi s-a desfăşurat sambata19 martie, Olimpiada de Religie - faza judeţeană, la care au participat elevi din judeţele Galaţi şi Brăila, informează părintele Lucian Petroaia, consilier în cadrul Sectorului Învăţământ şi Activităţi cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Evenimentul didactic şi cultural-misionar a fost organizat de Inspectoratele Şcolare Judeţene din Galaţi şi Brăila în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Această olimpiadă este un bun prilej de a evidenţia activităţile elevilor şi participarea activă a lor la disciplina religie, precum şi implicarea exemplară a profesorilor de specialitate, în procesul didactic.

S-a remarcat o creştere semnificativă a numărului de participanţi atât din mediul urban cât şi din mediul rural, 306 de elevi din judeţul Galaţi şi 320 de elevi din judeţul Brăila, proveniţi din peste 100 de şcoli şi licee din cele două judeţe ale Eparhiei.Concursul va desemna participarea la faza următoare, cea naţională, a olimpiadei de religie, etapă ce se va desfăşura între 17-21 aprilie la Galaţi.

sursa: basilica.ro


 

Autor Redactia 20 Martie 2011, 23:43 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate