Dragostea din inimi învinge gerul de afara

De Basilica 21 Februarie 2012, 14:46 Religie
Cu binecuvântarea Preasfintitului Timotei, la nivelul Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei si Portugaliei a fost initiata campania „Dragostea din inimi învinge gerul de afara”, care se va desfasura în perioada 16 februarie – 2 martie si prin care toti românii sunt chemati sa vina în sprijinul fratilor lor din tara afectati de viscolul si ninsorile care s-au abatut în ultimele saptamâni peste România.

Astfel, potrivit episcopiaspanieiportugaliei.es., se vor face colecte în fiecare parohie, prin biserica. Alimentele donate de credinciosi trebuie sa fie neperisabile, pentru a putea fi transportate: ulei, fasole, faina, zahar, orez, conserve etc.

Ninsorile din aceasta perioada au afectat sute de localitati mai ales din sudul si estul tarii, mii de oameni fiind izolati în continuare, încercând sa supravietuiasca. Numai în judetul Vrancea numarul acestora ajunge la 1.200.

Datele centrate pâna acum relateaza noua judete afectate de vremea nefavorabila, cu zeci de localitati nealimentate cu energie electrica sau cai de acces ori comunicatie. Daca în unele dintre ele s-a putut interveni, fiind transportate pâna la aceasta ora tone de alimente si alte ajutoare, sunt totusi localitati unde nu se poate ajunge.

 

Autor Basilica 21 Februarie 2012, 14:46 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii