Concursul Alege Şcoala! la Centrul Eparhial din Galaţi

De Basilica 30 Mai 2012, 13:45 Religie
La Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a avut loc in 29 mai 2012, premierea elevilor câştigători ai concursului de creaţie creştină „Alege şcoala!”, la nivelul protopopiatelor Brăila, Făurei şi Însurăţei.

La eveniment a fost prezent şi Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian, care le-a oferit copiilor premii, atât din partea organizatorilor, cât şi din partea Arhiepiscopiei, informează TRINITAS TV.

„Am ascultat şi ne-am bucurat de sfaturile copiilor exact cum ne spune şi Mântuitorul în Evanghelie Lăsaţi copiii să vină la Mine că a unora ca acestora este Împărăţia Cerurilor!. De asemenea, copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi trei daruri care conduc spre suflet, spre minte şi spre inimă”, a arătat Înaltpreasfinţia Sa.

Concursul, care s-a desfăşurat pe trei secţiuni, literară, artistică şi multimedia, este parte a proiectului „Alege şcoala!”, derulat de Patriarhia Română şi Fundaţia World Vision România.

Copiii au fost însoţiţi la festivitatea de premiere de preoţii coordonatori.

Din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, copiii au primit câte un exemplar din Noul Testament, cărţi de rugăciuni, icoane şi broşuri, dar şi revista eparhială „Călăuza Ortodoxă”.

 

Autor Basilica 30 Mai 2012, 13:45 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate