Activitate socio-educatională la Asezământul socio-medical „Sf. M. Mc. Pantelimon” - Lacu Sărat

De Basilica 11 Iulie 2013, 16:10 Religie
Cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 8-9 iulie 2013, Asezământul socio-medical „Sf. M. Mc. Pantelimon” - Lacu Sărat a fost gazda unor activităti socio-educationale în cadrul Proiectului FORTE, la care au participat copii din centrele sociale ale Eparhiei, instructori de educatie, voluntari, precum si persoane care sprijină activitătile social-filantropice.

Ziua de 8 iulie a fost rezervată activitătilor recreative si educaționale, în cadrul a trei ateliere de lucru: de pictură, de împletit şi origami.

În data de 9 iulie, obiectele realizate, precum si cele existente deja în cadrul fiecărei institutii de asistentă socială, au fost expuse într-o gală festivă de prezentare, la care au participat, preoţi din administraţia eparhială şi din parohii, coordonatori ai centrelor sociale, invitati din partea autorităţilor locale, precum si alte persoane care sprijină material si financiar activitatea filantropică.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Muzeului de Istorie din Galaţi care au completat expoziţia cu principalele descoperiri arheologice identificate pe teritoriul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
La final, Corul „Ortodoxia” al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a susţinut un concert de muzică bizantină.

 

Autor Basilica 11 Iulie 2013, 16:10 Religie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii