Zilele de sfarsit ale PDL-ului

De Mihai Vintilă 04 Iulie 2012, 13:34 Politica
Prin schimbarile facute la cele doua camere alae parlamentului PDL mai pierde doua pozitii importante in statul Roman. Degeaba zbiara presedintele Basescu de incalcarea constitutiei cand el este maestru in domeniu.

Si USL a fortat in baza unei decizii a Curtii Constitutionale pe speta Geaona limitele legii. Asa si ce este cu asta? Chiar crede cineva ca prin legalitate 100% il poti zbura pe Basescu? Sa fim seriosi .. tot muchea legii va fi drumul.

E grav ca in Romania nu se poate ca fiecare sa isi asume situatia si prin demisie sa vacanteze locul. Blaga si Anastase pierdusera majoritatea in cele doua camere iar comportamentul lor aberant, de vechili, a facut sa se ajunga aici ca ultima solutie. Sa spui acum ca vointa majoritatii in Parlament e lovitura de stat denota nu numai lipsa intelegerii mecanismelor democratice ci chiar prostie.

Dupa ce si Traian Basescu va ocupa o celula langa Adrian Nastase cu care este prieten in abuzuri impotriva legii si bunului simt vom putea spune ca zilele PDL-ului ca partid politic important in Romania s-au sfarsit.

Pana atunci asteptam suspendarea lui Basescu ...

 

Autor Mihai Vintilă 04 Iulie 2012, 13:34 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate