Rezolvarea situaţiei create de domnul Mircea Geoană este un act de onoare

De Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2011, 19:51 Politica
Deputatul PSD de Maramureş, Florin Tătaru, consideră că unitatea partidului şi acţiunea comună în cadrul USL sunt mai importante decât orgoliul personal al unui lider, care şi-a pierdut respectul membrilor de partid şi care de mult nu mai lucra în echipă.
   
„Toată lumea este preocupată serios de desfăşurările politice pregătite pentru anul viitor, când se joacă soarta României iar domnul Geoană a pus interesul personal înaintea eforturilor pe care nu doar PSD ci şi alte două formaţiuni politice le fac pentru câştigarea alegerilor şi salvarea României.
   
Decizia majorităţii membrilor partidului, exprimată prin Comisia de Integritate Morală și Arbitraj a PSD, reflectă consideraţia faţă de părăsirea de către domnul Geoană a direcţiei în care mergem noi şi sacrificarea în numele orgoliului personal a destinului PSD şi chiar Uniunii Social-Liberale.  Acest scandal a fost folosit de adversari pentru a încerca să arate fisurile din proiectul nostru politic însă veriga slabă este chiar preşedintele Senatului României. Domnul Geoană trebuia să ştie cel mai bine ce înseamnă jocul în echipă şi că nu sacrifici scopul major pentru obiective mărunte.
   
Înlocuirea domnului Mircea Geoană din functia de presedinte a Senatului este, în ultimă instanţă, o acţiune de onoare, pentru momentele grele îndurate de PSD de la pierderea alegerilor. Propunerea Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morala a PSD de excludere din partid a lui Mircea Geoana este, din păcate, o „operaţie chirurgicală” necesară, care va permite partidului să funcţioneze mult mai bine, unitar, sănătos şi fără obstacole. Personal am resimţit această situaţie pentru că ştiu ce înseamnă să ai in casă jucători ai pentru alte echipe sau chiar ai adversarilor şi recomandarea mea este să scăpăm imediat de ei.
   
Îmi doresc şi sper ca PSD să intre în cursa electorală de la anul întărit şi fără blocaje în interior, având în vedere miza uriaşă. Mai avem multe de făcut pentru a câştiga guvernarea în 2012 şi acest lucru nu se poate face decât prin respectarea regulilor şi prin performanţă.”


 

Autor Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2011, 19:51 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii