PRM respinge orice formă de colaborare cu PDL

De Mihai Vintilă 29 August 2010, 00:00 Politica
Biroul de Presă al Partidului România Mare a remis următorul comunicat de presă referitor la o eventuală colaborare a PRM cu PDL.Prezentăm documentul:

"Sub preşedinţia domnului Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedinte al Partidului România Mare, sîmbătă, 28 august 2010, a avut loc şedinţa lărgită a Adunării Aleşilor Locali.

În deschidere, liderul PRM a făcut o amplă prezentare a situaţiei politice şi economice pe care o traversează astăzi România. Domnia sa a apreciat că ţara a încăput pe mîna celei mai neruşinate bande de infractori din istoria poporului român, care nu se poate compara, ca agresivitate şi lăcomie, nici măcar cu reprezentanţii perioadei staliniste. Tribunul i-a chemat pe membrii şi simpatizanţii PRM să strîngă rîndurile, astfel încît formaţiunea politică pe care o conduce să se manifeste în continuare ca singura voce puternică şi de necontestat a Opoziţiei. PRM, care n-a fost niciodată la Putere, are tot dreptul să ceară măsurile cele mai severe pentru tragerea la răspundere a tuturor celor vinovaţi pentru dezastrul fără precedent în care se află astăzi România. Este o perioadă nu numai a sărăciei, dar, a subliniat liderul PRM, asistăm la cel mai nefericit vid de putere şi de personalităţi, într-o Românie care a dat atîtea valori incontestabile. Se strînge laţul în jurul tuturor acelora care au distrus ţara, cei vinovaţi vor plăti foarte curînd pentru tot ceea ce au făcut, evenimentele se precipită într-un ritm de neimaginat, creşte ura populaţiei faţă de iresponsabilii de la guvernare, în paralel cu marile cote de simpatie care se îndreaptă spre PRM, văzut ca singura alternativă pentru salvarea României.

Preşedintele PRM apreciază că în primăvara anului 2011 vor avea loc alegeri anticipate, atît parlamentare, cît şi prezidenţiale. În acest context, domnul Corneliu Vadim Tudor şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de atitudine a comunităţii internaţionale cu privire la cauzele care au generat situaţia de criză din România, la faptul că nu a existat nici un fel de reacţie la marea fraudă electorală care se perpetuează de peste două decenii. România, a subliniat domnia sa, nu a ajuns un iarmaroc al spionilor sau un tîrg de vite, numai şi numai pentru aducerea la Putere a unui personaj bolnav de putere, care a compromis înalta funcţie de şef al Statului.

În continuarea şedinţei lărgite a Adunării Aleşilor Locali, a avut loc o dezbatere aprofundată asupra problemelor care îi frămîntă pe aceştia, reliefîndu-se importanţa unui dialog mai strîns între conducerea partidului şi reprezentanţii săi din teritoriu. S-a subliniat necesitatea ca în paginile ziarului „Tricolorul” – singura publicaţie de partid din ţara noastră – să fie reflectate realităţile din toate zonele ţării, problemele grave, economice şi sociale, care afectează toate comunităţile locale.

În încheierea şedinţei, Adunarea Aleşilor Locali a adoptat, în unanimitate, Rezoluţia Biroului Permanent Naţional al Partidului România Mare, prin care filialele PRM şi reprezentanţii săi în administraţia locală sunt mandataţi să continue cooperarea, în teritoriu, cu Partidul Social-Democrat şi alte partide din Opoziţie, prin încheierea de noi alianţe locale. Totodată, Biroul Permanent al PRM dispune denunţarea unilaterală a tuturor înţelegerilor cu Partidul Democrat-Liberal, respingînd orice fel de colaborare cu acest partid, care trebuie izolat total în societatea românească şi ajutat să dispară pentru răul istoric pe care Regimul criminal Băsescu-Boc l-a făcut Poporului Român".

 

Autor Mihai Vintilă 29 August 2010, 00:00 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii