Principiul lui Boc

De Mihai Vintilă 11 Aprilie 2011, 21:05 Politica
Premierul Emil Boc a afirmat deunazi ca mai bine sa nu asiguri deloc asistenta medicala decat sa o faci in spitale prost echipate si la o calitate indoielnica a actului medical. Sunt stupefiat de o astfel de gandire iesita parca din negura stalinismului indiferent la om si nevoile lui. Astfel premierul a lansat un principiu: decat sa se asigure ceva la nivel prost mai bine sa nu se asigure deloc.

Uitandu-ma la guvernarea pe care o conduce inteleg acum principiul sau de viata. De fapt decat sa guverneze asa cum o face el ar fi mai bine sa nu mai ne guverneze nimeni. Si daca tot suntem pe aceeasi unda decat sa il platesc prin impozite pentru un servicu prost de gestionare a binelui public nu ar fi mai bine sa nu il mai platesc deloc? Sa nu mai platesc nici asigurarile de stat, nici impozitele , nici armata, nici administratia locala daca tot ofera servicii proaste.

Un principiu e un principiu si ar trebui aplicat in toate situatiile nu numai atunci cand iti convine sau nu. Astfel dupa principiul lui, Boc ar fi fost de mult timp muritor de foame....

 

Autor Mihai Vintilă 11 Aprilie 2011, 21:05 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate