PDL-istii Giana Patrascu si Stanel Necula, informati in scris ca li se solicita demisiile

De Aura Costea 18 Noiembrie 2010, 21:17 Politica
La PDL Braila continua razboiul nervilor. Pentru ca au dificultati in a se acomoda cu disciplina de partid, dupa ce au pierdut alegerile interne, Giana Patrascu si Stanel Necula au primit decizia scrisa a BPJ, prin care li se aduce la cunostinta strategia PDL la nivel local si recomandarea de a renunta la posturile administrative pe care le ocupa cu sprijinul partidului.

Ei au la dispozitie cateva zile pentru a pune in aplicare decizia politica a noii echipe de conducere, reprezentate de presedintele Constantin Dumitriu si prim-vicepresedintii Eugen Badalan si Viorel Balcan. Acestia incearca sa evite excluderea celor doi, situatie care le-ar da libertatea de a migra politic, fara prejudicii prea mari de imagine.

P.S.  Adaug ca unii membri ai PDL sunt convinsi ca decizia BPJ cu privire la retragerea din functiile administrative este doar o reglare de conturi intre noua si vechea conducere si ca cei doi, odata plecati din partid, cu sau fara voia lor, isi vor pierde automat si calitatea de consilieri.


 

Autor Aura Costea 18 Noiembrie 2010, 21:17 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate