Gheorghe Bunea Stancu: Azi ne-au casatorit astia, intr-un ménage a trois, dar poate ca maine se intampla sa divortam!

De Virgil Andronescu 13 Octombrie 2012, 09:17 Politica
Partidul Social Democrat a sustinut vineri conferinta de presa saptamanala. Au exprimat pozitia PSD presedintele Gheorghe Bunea Stancu si primarul municipiului Aurel Gabriel Simionescu.

Gheorghe Bunea Stancu: ,,Din punctual nostrum de vedere, nu ar fi fost o bucurie ca Sergiu Diacomatu sa participle in alegeri pe listele noastre. Noi mergem pe strada noastra!’’, a raspuns presedintele Stancu unei intrebari venite din partea presei.

Acesta a mai spus: ,, Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am dat listele si a fost de accord cu ele. Braila are mana libera sa-si intocmeasca listele de caandidati pentru alegerile parlamentare din decembrie anul acesta. Am spus ca Rizea trebuie sa candideze in diaspora si conducerea centrala a fost de accord. Rizea nu-mi place dar el are sansele cele mai mari de a castiga pe colegiul 5. Colegiile unde credem ca vom castiga cu siguranta, colegiile pe care ne bazam sunt 3,4,5 pentru Camera Deputatilor, iar in colegiile 1 si 2 mergem la castig pentru fotoliile de senatori. Chiriac si Damian merita ambii sa primeasca o functie la centru, au muncit mult si au facut treaba buna in campanile trecute.’’

Despre candidatul Vasile Varga, din partea Partidului National Liberal, Stancu a mentionat ca ,, una e sa fii notar si alta e sa fii candidat; una e sa ai notorietate si alta e sa itri in cursa alegerilor! I-am spus-o si lui Varga.’’

Partidul Social Democrat va discuta astazi, in interiorul Uniunii Social-Liberale, listele de candidate si Platforma electorala- fiind una dintre temele cele mai importante de pe ordinea de zi a intalnirii. Bunea Stancu si-ar fi dorit ca Diacomatu sa-si ceara scuze nu numai in fata sa ci si in fata brailenilor, acesta ar fi fost acceptat ca si candidat USL numai dupa o discutie cu colegii din Uniunea Social-Liberala. Liderul PSD a vorbit si despre faptul ca au fost discutii cu televiziunile pentru campania electorala, ca e posibil ca USL sa tina chiar cate doua conferinte de presa saptamanal- conferinte in care sa fie adusi in fata presei candidatii Uniunii. Campania pentru parlamentare va fi condusa de presedintele PSD Braila in echipa cu colegii din USL, alaturi fiind si edilul municipiului Braila, Aurel Simionescu.

In interiorul USL-ului exista intr-adevar o concurenta pentru aceste alegeri dar ,, vom raspunde atacurilor, daca vor veni din exterior, eu si cu echipa mea.’’ In ceea ce priveste desfasurarea campaniei electorale, Bunea Stancu a remarcat ca ,,la noi e posibil orice- vom avea aceeasi campanie ca la alegerile locale, adica mahala!’’ In privinta discutiei cu Mihai Razvan Ungureanu, sosit zilele trecute la Braila, presedintele Stancu a spus ca ,,numarul votntilor va creste pentru cei de la guvernare pentru ca va creste papica in cratita.’’ In cadrul Partidului National Liberal, Catalin Boboc a primit cele mai multe voturi pentru a candida la Senat, iar Vasile Varga pentru candidature la Camera Deputatilor, vorbind despre votul din interiorul PNL, Stancu a mentionat ca el nu le-a controlat voturile, asa ca, crede in spusele lui Boboc. ,,Noi le uram success si ii vom ajuta cum ne-au ajutat si ei pe noi la locale’’, a tinut sa se exprime ironic liderul PSD.

Liberalii merg in alegeri cu Varga deoarece, din punctual acestora de vedere, este cea mai buna varianta castigatoare. ,,Orice competitie duce la progres, atat progress politic cat si administrativ si am considerat ca Varga e cel mai bun!’’, a fost inca o remarca ironic avis-a-vis de candidatura liberalului. PSD-isti sunt ,,procupati in special pe colegiile 1 si 2 si de aceea trebuie o cat mai mare concentrare pe candidatii nosstrii.’’ ( Ghe. Bunea Stancu ). Liderul PSD a tinut sa glumeasca: ,, Azi ne-au casatorit astia, intr-un ménage a trois, dar poate ca maine se intampla sa divortam!’’ .

La finalul conferintei de presa, Aurel Simionescu a concluzionat: ,, Avem nevoie de un scor mare, avem nevoie de un procent cat mai are pentru a castiga cat mai multe colegii!’’ In timpul conferintei de presa, s-a vorbit si despre faptul ca ,, s-au lansat salile de operatii, sectia de oncologie, simulatorul scintograful si acceleratorul… asa ca nu exista nici un motiv san u le dam drumul sa functioneze.’’ Tot astazi, s-a lansat si invitatia- catre presa locala, de a insoti membrii USL la Bucuresti pe Arena National, unde va avea loc lansarea candidatilor la nivel national. Plecarea se va face cu autocarele puse la dispozitie de USL, pe data de 17 octombrie, jurnalistii care doresc sa mearga vor trebui sa se inscrie pe liste.  

 

Autor Virgil Andronescu 13 Octombrie 2012, 09:17 Politica
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate